Toe aan een unieke website?

MediaThom is een jong, energiek en toegankelijk mediabureau die onder andere professionele en gebruiksvriendelijke websites levert. De focus ligt op kleine bedrijven, sportclubs en hobbyisten die een website willen met een onderscheidende uitstraling, en die hier zelf de tijd of kennis niet voor hebben. De websites hebben in ieder geval de volgende kenmerken:

Design naar wens

Het belangrijkste is dat de website compleet aan jouw wensen voldoet. Ik denk dan ook graag mee en biedt genoeg handvatten om deze wensen te ontdekken. 

Geschikt voor ieder apparaat

De website wordt perfect weergegeven op ieder apparaat. Dus zowel op een desktop, laptop, tablet als mobiel. 

Vindbaar in Google

De website zal goed vindbaar zijn in Google. Door het gebruik van een bepaalde opmaak en diverse termen hoeven nieuwe klanten niet lang te zoeken om jouw website tegen te komen. 

Inzage in statistieken 

Het is eenvoudig om de statistieken bij te houden. Denk hierbij aan het aantal bezoekers, waar de bezoekers vandaan komen, welke pagina's het meest worden bekeken, welke apparaat het meest wordt gebruikt, etc. 

Makkelijk in onderhoud

Het doen van aanpassingen is erg eenvoudig vanwege de gebruiksvriendelijke achterkant. Denk hierbij aan het veranderen van teksten of het toevoegen van foto's.

Nazorg

Is de opgeleverde website toch nog niet helemaal naar wens? Ten minste een week na het publiceren kunnen er kosteloos aanpassingen worden gedaan, totdat jouw website helemaal perfect is. 

Bekijk het portfolio om te zien wat er zoal mogelijk is.