Werkwijze

Hoe de  bouw van de website in zijn werk gaat? Dit gaat via de volgende zeven stappen:

1. Inventarisatie 

Voordat we beginnen met het daadwerkelijk maken van de website spreken we af en gaan we ons verdiepen in wat je wilt bereiken met de website. Waarom wil je een eigen website? Voor wie is deze bedoeld? Samen bekijken we vervolgens naar wat je website zou moeten uitstralen.

Aan de hand van een formulier nemen we de layout door, ik hoor graag wat je wensen zijn en ik laat een aantal voorbeelden zien om dit makkelijker te maken. Denk bij de layout aan het aantal pagina's, de algemene indeling, de kleuren, het soort beeldmateriaal en de locatie daarvan, de invulling, eventuele contactinformatie, etc. Wanneer je zelf beeldmateriaal hebt, ontvang ik deze ook graag. 

2. Eerste ontwerp

In deze stap maak ik de eerste opzet van je eigen website, aan de hand van wat we besproken hebben.

3. Feedback eerste ontwerp

Wanneer het eerste ontwerp af is, stuur ik je deze per mail toe. Op deze manier kun je rustig en vooral kritisch de opzet beoordelen. Is het zoals je had verwacht? Of wil je het toch anders? Ook tekst ontvang ik graag in deze fase, indien je deze zelf aanlevert.

4. Bouwen van de website 

In deze fase wordt de website volledig gebouwd, totdat deze zo goed als klaar is. 

5. Feedback op de gehele website

In deze fase wordt jou gevraagd om de gehele website te controleren en te beoordelen. Eventuele aanpassingen of correcties kun je hier aan mij doorgeven.  

6. Laatste aanpassingen

Hier wordt de laatste feedback verwerkt en worden de puntjes op de i gezet. 

7. Online 

Wanneer je helemaal tevreden bent, gaat de website online. Ook leg ik je graag uit hoe je de website zelf kunt onderhouden en hoe je de statistieken kunt inzien. Nadat de site online is gegaan kunnen eventuele kleine veranderingen worden doorgegeven die kosteloos worden doorgevoerd.