Portfolio websites

Naam: Sporza fitness
Link: www.sporza-fitness.nl
Omschrijving: Sporza is een mooie, innovatieve sportschool met geavanceerde sportapparatuur. Als je sportschool dit uitstraalt, hoort daar ook een moderne website bij.  Ik heb gebruik gemaakt van heldere, lichte kleuren, welke passen bij de uitstraling van de sportschool. Daarnaast heeft de website triggerende call-to-action buttons, een heldere navigatie en een sterke visual. Hierdoor weten bezoekers gelijk waarom en waar ze moeten zijn op de website. 

Naam: Jerryt custom bikes
Link: www.jerrytcustombikes.nl
Omschrijving: Een leuke opdracht voor het maken van een nieuwe website voor Jerryt. Jerryt is een echte vakman als het aankomt op het customizen van motoren. Een motor volledig laten verbouwen, persoonlijke ontwerpen of andere creatieve oplossingen? Geen klus is hem te gek. Jerryt wilde graag een eenvoudige website met niet te veel poespas. Hij is ontzettend handig met motoren en technisch aangelegd. Op het gebied van computers is hij wat minder ervaren. Daarom was het een vereiste om een eenvoudige en een makkelijk te onderhouden website te maken, zodat hij zonder al te veel moeite zijn nieuwste project kan delen. Onderdeel van de website was het categoriseren van de motoren, waar ik zelf geen idee van had. Maar na het indelen van alle foto's begon het kwartje redelijk te vallen. Natuurlijk weet ik nog lang niet zo veel als Jerryt zelf, maar zo leer je nog eens wat!

Jerryt Custom Bikes

Naam: Feanster Rugby Club
Link: www.feansterrc.nl
Omschrijving: Bij sportverenigingen draait het vaak om vrijwilligers die een sportvereniging draaiende houden. Of dat nou de catering, onderhoud van het clubgebouw of het beheren van de website is. Daarom is het belangrijk dat de Feanster Rugby Club een gebruiksvriendelijke website heeft waar elke commissie gemakkelijk zijn content op kan plaatsen; elke commissie is verantwoordelijk voor zijn eigen stukje website.